Arama
Arama Sonuçları
Baltacı, Belediye’nin borcunu açıkladı
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı Kastamonu Belediyesi’nin borcunu açıkladı.
Başkan Baltacı'dan önemli vurgu!
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Belediye'nin düzenlediği Çocuk Şenliği'nde önemli bir konuya dikkat çekti.
Kastamonu'da felaket sonrası ilk açıklama!
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı; “Fırtına nedeniyle ilk belirlemelere göre bazı binaların çatılarında hasar oluştuğu ve bazı cadde ile sokaklarımızda ağaç devrilmeleri olduğu tespit edildi.”
Belediye temizliğe duraklardan başladı!
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Belediye temizlik timinin Kastamonu'da çalışmalarına başladığını duyurdu. Ekipler ilk olarak otobüs duraklarının temizliğini gerçekleştirdi.
Kastamonu Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu!
31 Mart Mahalli İdare Seçimlerinde Kastamonu Belediye Başkanı seçilen Hasan Baltacı’nın yardımcıları belli oldu.
Diyarbakır, Kastamonu'yu unutmadı
Sezonun 35. hafta mücadelesinde Kastamonu'ya gelerek GMG Kastamonuspor ile karşılaşan Amedspor, Gazi'den 1-0 galibiyetle ayrılarak şampiyonluğu garantiledi. Kastamonu'da çok güzel karşılanan Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldi, GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün'e ve Kastamonu'ya teşekkür etti.
Başkan Baltacı'nın Önceliği: Şehir İçi Ulaşımın İyileştirilmesi
Göreve başlamasının ardından ilk olarak şehir içi ulaşım problemini gündemine alan Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, "Ulaşım master planı, mesafeye göre ücret, sarı otobüs ve otoparklar başta olmak üzere seçim öncesi üzerinde durduğumuz konuları bilimsel ve akılcı çözümlerle hayata geçireceğiz” dedi.
Uluay; 'Tüm abonelikler mi yoksa sadece 3 gazete mi?'
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın geçtiğimiz günlerde belediyenin aboneliği bulunan ve yıllık ücreti 426 bin 230 TL olan Yeni Şafak, Türkiye ve Sabah gazetelerinin aboneliklerini iptal etmesi, Milletvekili Halil Uluay'ın dikkatini çekti. Uluay konuyla ilgili Baltacı'ya soru yöneltti.
Türkiye Kastamonu'yu konuşuyor!
Gazeteci Cüneyt Özdemir, Kastamonuspor Amedspor karşılaşmadını değerlendirdi. Özdemir açıklamasında, Kastamonu'nun şehir ve yönetim olarak Türkiye'ye örnek olduğunu vurgulayarak; "CHP'li Kastamonu Belediye Başkanı maç öncesinde süreci çok iyi yönetti. Vali ve Emniyet Müdürü de aynı şekilde. Kim olduklarını tanımıyorum ama hepsini tebrik ediyorum" dedi.
Bir söz de Atatürk'ün huzurunda!
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı ve Kastamonu CHP Parti yöneticileri Anıtkabir'e ziyaret gerçekleştirdi.
Fotoğraf krizine bir tepki de Ekmekci'den!
Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının Kastamonu Belediye Başkanlığı makam odasından kaldırılmasına tepkiler gelmeye devam ediyor. AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci de söz konusu duruma ilişkin; "Silemez o fotoğrafı kimse milletin sinesinden. Güçleri ancak duvarda asılı fotoğrafa yeter. Gazi Mustafa Kemal Atatürk de, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da Türk Milleti'nin ortak değeridir" dedi.
Belediyenin 2023 raporuna 'yetersiz' oyu çıktı
Kastamonu Belediyesi Nisan ayı ilk toplantısı, Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda komisyon üyelerinin seçimi gerçekleştirildi. Öte yandan 2023 Faaliyet Raporu da oylandı. 2023 Faaliyet Raporu Kastamonu Belediye Meclisi'nin oy birliğiyle yetersiz bulundu.
Meclisteki 'Erdoğan' protestosuna Baltacı'dan cevap !
Kastamonu Belediye Meclisi'nde AK Parti Grubu tarafından, Belediye Başkanı seçilen Hasan Baltacı'nın makam odasından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resminin kaldırılmasına tepki olarak protesto yapılmıştı. Belediye Başkanı Hasan Baltacı yapılan protestoya cevap verdi.
Tahsin Babaş'tan ilk açıklama!
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, seçimden sonra ilk kez açıklama yaptı. Babaş açıklamasında; "2019 yılında yüzde 30,89 olan oyunumuzu yüzde 36,15'e 19.091 olan oyumuzu ise 23 bin 390'a yükseltmiş bulunmaktayız.  Her bir projemi Kastamonu'nun gelişmesi ve güzelleşmesi adına Hasan Baltacı Bey'e hediye ediyorum. Hasan Baltacı kardeşimi tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum"  ifadelerine yer verdi.
CHP’li 4 vekil belediye başkanlığını kazandı
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre, yerel seçimde aday olan 26 milletvekilinden 4’ü belediye başkan adaylığını kazandı.
Meclis’te Kastamonu’nun sesi ikiye düştü!
Türkiye genelinde 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin en büyük kazananın konumundaki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Kastamonu’da da beklenenin çok üzerinde, yüzde 50’ya yakın bir oyla Kastamonu Belediyesi’nde zaferini ilan etti.
Kastamonu'da 35 yıl sonra yönetim CHP’de
1989-1994 yılları arasında Kastamonu Belediye Başkanı olarak görev yapmış olan Faruk Nuhoğlu'ndan sonra ilk kez Kastamonu Belediye Başkanlık yönetimi Cumhuriyet Halk Partisine geçti.
Baltacı’nın tartıştığı kişi bakın kim çıktı!
CHP Kastamonu Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı’nın bir vatandaşı tehdit ettiği iddia edilen bir video kaydı ulusal basın ve sosyal medyada kısa sürede yayıldı.
Babaş; 'Kastamonu susuzdu'
AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından STK ve teşkilat iftar programı düzenlendi. Düzenlenen buluşmada konuşan AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş; "Kastamonu susuzdu. Yüzde 50'sinde su yoktu. Sabahlara kadar çalıştık. Ben proje adamıyım. 156 projeyle lansman yaptık. Hep birlikte yapacağız biz bu projeleri. Biz iyi bir ekibiz. Kastamonu Belediyesi'ni yönetmeye hazırız" dedi.
Baltacı ile ilgili çıkan video hakkında ilk açıklama!
Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı ile ilgili çıkan iddialara yanıt geldi…
“Tahsin Babaş soymuş Yüksel Aydın göz yummuş”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Hikmet Erbilgin, Beyçelebi Mahallesi’nde düzenlenen mahalle buluşmasında hem Tahsin Babaş, hem de Yüksel Aydın’la ilgili sert açıklamalarda bulundu.
‘Taklitçi Hasan ve Moskof Hikmet’e kanmayın’
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, Candaroğulları Mahallesinde yaptığı konuşmada “Tutamayacağı sözler verenlere kanmayın” dedi.
‘Sizi ifşa etmeye devam edeceğim’
MHP Kastamonu Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında CHP’yi sert bir dille eleştirdi.
“Verdiği sözleri tutmadığı gibi yolsuzlukların parçası oldu”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Hikmet Erbilgin, Kuzeykent ve İnönü Mahallelerinde gerçekleştirilen halk buluşmalarında yaptığı açıklamada, AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş’ın görev yaptığı süre boyunca millete verdiği sözleri tutmadığı gibi yolsuzlukların bir parçası olduğunu söyledi.
7 gün sonra Kastamonu’yu geleceğe taşıyacağız
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı, İsfendiyar Mahallesi’nde gerçekleştirilen halk buluşmasında önemli açıklamalarda bulundu.
Ergülenoğlu; 'İYİ Parti'nin yükselişinden rahatsızlar'
İYİ Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Özgür Ergülenoğlu, CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin'e yönelik eleştirilerde bulundu.
Baltacı projelerini tanıtacak!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu İl Başkanlığı tarafından Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı, için 9 Mart Cumartesi günü proje tanıtım toplantısı düzenlenecek. Grand Moni Nikah ve Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan toplantı saat 19.30’da başlayacak.
Topaloğlu’ndan Aydın, Babaş ve Baltacı’ya gönderme!
Yeniden Refah Partisi Kastamonu Belediye Başkan Adayı Metin Topaloğlu açıklamasında AK Parti CHP ve MHP’nin Kastamonu Belediye Başkan Adaylarına göndermelerde bulundu. Topaloğlu açıklamasında; “Sizin engelli rampanıza park eden sizin otobüs duraklarınıza park eden adaylara lütfen oy vermeyin. Alternatif olarak biz buradayız Yeniden Refah Metin Topaloğlu” dedi.
Karabacak; 'Hangi 'Türkiye Yüzyılından' bahsediyor!'
CHP Kastamonu İl Başkanı İlke Karabacak, videolu paylaşımda yaptığı açıklamalarda AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci'nin Türkiye Yüzyılı söylemleri üzerine; "Serap Ekmekci bir Türkiye Yüzyılı diye tutturmuş gidiyor.Burada kendisine soruyorum 'Hangi Türkiye 100 yılından bahsediyor?' Bu memlekette bebeğine mama bıraktırmaya çalışan anneler var" diyerek tepki gösterdi.